1. Home
  2. Brands
  3. SENCO

SENCO

Senco je visoko prepoznavna in spoštovana blagovna znamka v svetu. Ponuja široko paleto pnevmatskih, električnih, plinskih in akumulatorskih orodij. Prav tako ponuja zelo široko paleto materialov in pribora. Vključuje poznan Senco DuraSpin za magazinirane vijake in edinstven sistem Fusion za žeblje in iglice. Prav tako je zelo raznolika ponudba žebljev v roli na žici.

S ponudbo inovativnivnih rešitav, ki olajšajo delo, SENCO orodje in material pomaga že genaracijam profesionalcev, da delo opravijo pravilno. Na deloviščih in v delavnicah po svetu, SENCO material prispeva h produktivnosti in uspešno opravljenemu delu profesionalcev.

Več kot 80% vsega SENCO materiala je proizvedenega v Cincinnati-ju. Vsak SENCO pritrdilni material je načrtovan tako nudi čimboljše rezulate in maksimira produktivnost.SENCO DuraSpin sistem omogoča hitrost, moč in učinkovitost. Magacinirani vijaki na traku z avtomatskim podajalnikom so na voljo za električna in tudi akumulatorska 18V 3Ah orodja. Omogočajo vijačenje od 1.200 do 1.400 vijakov z enim polnjenjem akumlatorja, odvisno od dolžine vijaka in materiala.

SENCO Fusion orodje je unikatno brezžično zračno orodje, ki omogoča zabijanje brez prestanka. Deluje kot pnevmatsko ampak ne potrebujete cevi za zrak, kompresorja ali plinskih patron.
Orodje Fusion F15 je najboljši brezžični žebljičar na trgu. Hitro, natančno, učinkovito zabije žebelj. Je dobro uravnoteženo in vitko.

Menu