Blagovne znamke

KYOCERA SENCO SI D.O.O. je specializirano za pritrjevalne rešitve in razvoj inovativnih orodij, materiala in pribora. Močna blagovna znamka SENCO zadovoljuje tudi najbolj zahtevne stranke, ker sledi najvišji standardom in pravilom. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov za specifične potrebe industrije.

SENCO

Senco je visoko prepoznavna in spoštovana blagovna znamka v svetu. Ponuja široko paleto pnevmatskih, električnih, plinskih in akumulatorskih orodij. Prav tako ponuja zelo široko paleto materialov in pribora. Vključuje poznan Senco DuraSpin za magazinirane vijake in edinstven sistem Fusion za žeblje in iglice. SENCO je blagovna znamka od KYOCERA SENCO in se prodaja po sveto preko različnih distributerjev.

InterDiamant

InterDiamant izdelki so prepoznani po diamantnem vrtanju že več kot 40 let. Izdelki so prilagojeni razvoju najnovejše industrije. Omogočajo hitro in kvalitetno opravljeno delo. Suho vrtanje, brez praha v armiran beton je omogočeno.

Expandet

Expandet je uspešna znamka za konstrukcijski pritrdilni material za armiran beton, gips in les. Visoko kakovostni izdelki ustrezajo najvišjim standardom. Nenehen razvoj in inovacije zagotavljajo močne spoje in zanesljivost. S posebno barvno označbo se Expandet blagovna znamka razlikuje od ostalih.

CAMO

Camo izdelki so visoke kakovosti. Uporabljajo se za vijačenje teras, ograj, fasad in ostalih lesenih konstrukcij

Stinger

Stinger blagovna znamka ponuja unikatnen sistem pritrjevanja zaščitne folije s plastičnimi kapicami. Plastične kapice so posebej namenjene pritrjevanju strešnih podlag, membran in folij. STINGER kapice omogočajo enostavno in udobno pritrjevanje za polovično ceno pnevmatičnega pritrjevanja.

Menu