1. Home
  2. Brands
  3. Expandet

Expandet

Expandet je uspešna znamka za konstrukcijski pritrdilni material za armiran beton, gips in les. Visoko kakovostni izdelki ustrezajo najvišjim standardom. Nenehen razvoj in inovacije zagotavljajo močne spoje in zanesljivost. S posebno barvno označbo se Expandet blagovna znamka razlikuje od ostalih.

V Expandet asortimanu najdemo najlonska, kovinska in kemijska sidra za lažje in močnejše spoje za mavčne plošče, porozen material, opeko in beton. Program je dodatno razširjen z dodatki kot so nastavljivi vijaki za okvirje, različna sidra s podaljški in fiksirnimi elementi. Proizvodja na Danskem in Nizozemskem omogoča rezanje navojnih palic po željah kupcev z različnimi obdelavami, pocinkano, vroče cinkano ali iz nerjavečega materiala.

Od predstavitve ESI malte v letu 2006, KYOCERA SENCO spomočjo 2 izdelkov pokriva vse aplikacije. Expandet kemične malte so ETA certificirane in ustrezajo vsem baznim materialom in konfiguracijam kot so različne globine, nizke in visoke gradnje. So najboljše rešitve za visoke zahteve inštalacij in kovinskih konstrukcij.

Expandet C-vijak s dvojnim navojem je idealen za pritrjevnje v razpokan ali nerazpokan beton. To večnamensko sidro lahko uporabljamo za pritrjevanje nosilcev, balkonskih podpornikov, orodij, lesenh in kovinskih konstrukcij. Omogoča hitro namestitev in takojšno obremenitev.

Menu